Powerbrush on monikäyttöinen työkalu jolla puhdistat veneen pohjan kasvustosta, limasta ja merirokosta. Se on suunniteltu siten että voit tehokkaasti puhdistaa jopa 2,5 m leveiden veneiden pohjat veneestä käsin ja jopa 3,5 m leveät sekä hytilliset veneet laiturilta. Nyt voit unohtaa haitalliset myrkky- maalit ja nauttia taloudellisesta sekä suorituskykyisestä veneilystä läpi koko kauden.

Harjan varressa on kelluke, joka painaa harjasosaa veneen pohjaa vasten. Tämä mahdollistaa pohjan tehokkaan harjauksen ja tekee työstä kevyttä sekä tehokasta. Mikäli harjaukseen tulee pidempi väli voit harjan tilalle vaihtaa raapan joka irrottaa tehokkaasti merirokon.

Kulmaharjalla pidät veneen peräpeilin ja vesilinjan puhtaana. Lisäksi sillä puhdistetaan perämoottorin alaosa, joka usein kasvaa partaa ja lisää kitkaa ja polttoaineen kulutusta.

Powerbrush sopii sellaisenaan veneiden pohjien puhtaana pitämiseen ilman myrkkymaaleja.

UUTTA 2017 Powerbrush varsi on nyt kasattava, mikä helpottaa harjan säilytystä veneessä.

Seaboost Oy haastaa kaikki vesillä liikkujat tutustumaan veneen pohjan mekaaniseen puhdistamisen tehokkuuteen ja taloudellisuuteen. Samalla voit luopua ympäristölle haitallisista myrkky- maaleista. Tutustu myös Seaboost Overdrive pinnoitteeseen joka erikseen on kehitetty veneille jotka käyttävät mekaanista eliönestoa.

pat. pend.

POWERBRUSH ERIKOISHARJAT:

WIDE harja

Wide harja on leveämpi ja pehmeämpi kuin Orginal pohja harja. Wide sopii Powerbrush varteen ja on tarkoitettu suurempien pintojen säännölliseen ja nopeaan harjaukseen. Pehmeämpi taipuisa harjas taipuu erinomaisesti limipohjan muodon mukan.

WIDE veneen pohjaharja vaaka WEB Powerbrush WIDE boat hull brush WEB

KEEL köliharja

Köliharja auttaa sinua harjaamaan pystysuoria pintoja kuten veneen köli ja ruori. Harja liitetään Powerbrush varteen ja sitä käytetään yhdessä pohjaharjan kanssa (Orginal tai Wide).

KEEL veneen pohjaharja WEB Powerbrush KEEL boat hull brush WEB

DOCK telakkaharja

Dock on suunniteltu erityisesti veneen pohjan puhdistukseen, kun vene on telakalla. Harjassa on eri kulmiin asennettava harja ja raappa, joiden ansiosta merirokon ja kasvuston irrotus veneen pohjasta sujuu joutuisasti harjatessa pienempiä veneitä alaviistoon ja isompia yläviistoon.

Telakkaharjassa käytetään Powerbrush tuoteperheestä tuttuja teollisuusharjoja, joiden kiinnitys on yhteensopiva kaikkien Powerbrush harjojen kanssa. Toiseen päähän on kiinnitetty kapea raappa, jolla voidaan irrottaa merirokkoa ahtaista paikoista kuten peräpeilistä ja vetolaitteista.

Dock

Brush Scrape

Vähemmän maalia ja kemikaaleja

Harjalla ja raapalla voit paremmin kohdistaa puhdistustehon, jolloin sinulla ei ole tarvetta käyttää painepesurilla tarpeetonta painetta joka helposti tunkeutuu myrkkyvärikerrostumiin ja lohkaisee sekä irrottaa runsaasti maalia jättäen epätasaisen pinnan. Mekaaninen puhdistus säästää myös sinua ja luontoa turhilta puhdistuskemikaaleilta. Harja soveltuu luonnollisesti myös myrkyttömien pohjien puhdistukseen.

Mikäli käytössäsi ei ole asianmukaista suodatuslaitteistolla varustettua pesupaikkaa, voit harjata veneen pohjan pienellä vesimäärällä ja tämän jälkeen pyyhkiä rätillä pois irtonainen kostea jäte, jolloin ympäristöön pääsee vähemmän haitallista eliönestomaalia. Voit myös työn ajaksi levittää veneen alle peitteen roiskeita keräämään.